Hello guest, if you read this it means you are not registered. Click here to register in a few simple steps, you will enjoy all features of our Forum.
Rules have been updated! Here

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
6 400 9 v5 v4 331 393 354 7 installer adobe 504 1 8 435 421 5

Adobe Installer v5.0.0.354
#1
[Image: Untitled-1.png]
If your using CCmaker to update adobe products you will need to update Creative Cloud installer from time to time or the installation will fail

So i updated the installer to last Build and will update it when it's needed

How to use it:
Code:
The contents of this section are hidden
Register to view

Video to see how to use it:

Creative Cloud desktop app Changelog:
Code:
The contents of this section are hidden
Register to view

CCmaker v1.3.8 to download or update Products folder:
PHP Code:
The contents of this section are hidden 
Register to view

Adobe Installer v4.9.0.504 32Bit/64Bit
PHP Code:
The contents of this section are hidden 
Register to view

Adobe Installer v5.0.0.354 64Bit
PHP Code:
The contents of this section are hidden 
Register to view
Most Products Images:
PHP Code:
The contents of this section are hidden 
Register to view
[-] The following 18 users say Thank You to BALTAGY for this post:
  • an1a, AVATAR, clapowcher, Dean213, Disk2019, drew84, fnsfernando, GlacialMan, highlander934jp, Iznogoud, mare1, nodnar, rpo, s1ave77, Skunk1966, software182, TanMan, WALLONN7
Reply
#2
Nice job!!!
Anything wrong?!
Doubt about something in the forums?!

Please push Report button or send me a PM!!! 

The contents of this section are hidden

The contents of this section are hidden

The contents of this section are hidden
======================================================================================

AiOwares is a community whose existence takes place by itself, not by movements unrelated to it.

======================================================================================
[-] The following 1 user says Thank You to WALLONN7 for this post:
  • BALTAGY
Reply
#3
First Post Updated
- Added a video to see how to use it
- Added most products images
[-] The following 1 user says Thank You to BALTAGY for this post:
  • fnsfernando
Reply
#4
First Post Updated
- Updated to v4.6.1.393
[-] The following 1 user says Thank You to BALTAGY for this post:
  • PriSim
Reply
#5
First Post Updated
- Updated to v4.7.0.400
[-] The following 1 user says Thank You to BALTAGY for this post:
  • fnsfernando
Reply
#6
First Post Updated
- Updated Most Products Images
[-] The following 2 users say Thank You to BALTAGY for this post:
  • fnsfernando, Iznogoud
Reply
#7
Little offtopic. But, I need help.
For Adobe CC 2018 (Photoshop 2018 and Adobe Premiere Pro CC 2018) I must use Patcher v2.0-PainteR for version CC v2017 on CC 2018? Right?
Can I backup patched amtlib.dll and the just to restore it on clean system?

Thanks!
Reply
#8
(10-24-2018, 08:24 PM)Iznogoud Wrote: Little offtopic. But, I need help.
For Adobe CC 2018 (Photoshop 2018 and Adobe Premiere Pro CC 2018) I must use Patcher v2.0-PainteR for version CC v2017 on CC 2018? Right?
Can I backup patched amtlib.dll and the just to restore it on clean system?

Thanks!

Yes you need to use Patcher v2.0 on CC 2018

You can also backup amtlib.dll or simply use the patcher again
[-] The following 3 users say Thank You to BALTAGY for this post:
  • fnsfernando, Iznogoud, pnefyp
Reply
#9
First Post Updated
- Updated to v4.8.0.421
[-] The following 1 user says Thank You to BALTAGY for this post:
  • Iznogoud
Reply
#10
First Post Updated
- Updated to v4.8.1.435
[-] The following 1 user says Thank You to BALTAGY for this post:
  • Iznogoud
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)